Kaikki kiinteistöjen LVI-työt Satakunnassa

Harjavaltalainen LVI-Jawapipe Oy palvelee asiakkaitaan Porin ja Helsingin välillä kaikkiin LVI-töihin liittyen. Olemme ammattitaitoinen ja kokenut LVI-alan yritys, ja asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää! Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita uudis- ja saneerauskohteissa. Teemme putkitöitä myös alihankintana.

Tutustu myös LVI-tarvikkeiden myyntiimme.

Putkityöt

Teemme kaikki kiinteistöjen putkityöt vuotojen etsinnästä vikojen korjaukseen. Vikojen korjausten helpottamiseksi voimme käyttää putkien jäädytystä. Kylpyhuoneessa ja keittiössä asennamme vesikalusteet sekä esimerkiksi pesukoneet ja suihkuseinät. Kauttamme saat myös patteri- ja käyttövesiputkitukset sekä lämminvesivaraajien vaihdot. Laadukkaasti ja tarpeeksi aikaisessa vaiheessa tehdyt putkityöt säästävät monelta murheelta ja kiinteistöön kohdistuvilta haitoilta!

Viemärityöt

Meiltä saat myös kaikki viemäreihin liittyvät huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Aukaisemme tukkeutuneet viemärit ja asennamme uudet.

Lämmitysjärjestelmiin liittyvät työt

Säännöllinen lämmitysjärjestelmän huoltaminen on tärkeää laitteiston oikealle ja energiatehokkaalle toiminnalle. Työt on hyvä jättää ammattilaiselle, etenkin kun moniin töihin vaaditaan tarvittavat luvat. Vahingon sattuessa vakuutusyhtiöt voivat rajoittaa korvauksia, jos töitä ei ole teetetty asianmukaisella taholla. LVI-Jawapipe huoltaa ammattimaisesti useimpia lämmitysjärjestelmiä, kuten vesikiertoiset lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput. Saat meiltä myös lämpöpumppujen asennuspalvelut.

Muista myös kotitalousvähennys!

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Jos haluat kysyä LVI-palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön, voit tehdä sen soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit lähettää lisätiedustelusi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme. Pyrimme vastaamaan takaisin mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Jawapipe Oy
Seisakkeenkatu 11
29200 HARJAVALTA

Y-tunnus: 21394571
Puh: +358405698440

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Jawapipe Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.